Τεκμριο του μνα         

 

Τα Γ.Α.Κ. - Αρχεα Ν. Αιτωλοακαρνανας εγκαινιζουν το «Τεκμριο του μνα». Πρκειται για μια φωτογραφα, επιστολ, δημσιο ιδιωτικ γγραφο, βντεο κ.. που προρχεται απ τα αρχεα και τις συλλογς της αρχειακς υπηρεσας και αναρτται στον ισττοπo των Γ.Α.Κ. Αιτωλοακαρνανας για να μνα. Η συγκεκριμνη δρση φιλοδοξε να αποτελσει ερθισμα μνμης και γνωριμας με τον ανεξντλητο πλοτο των ιστορικν τεκμηρων που χουν ως σημεο αναφορς το Μεσολγγι, το Ν. Αιτωλοακαρνανας και τους ανθρπους τους.

Μιος 2013


Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Εβδομαδιαο Διαιτολγιο Μαθητικν Συσσιτων.
Χρονολογα: Σχολ. τος 1964-1965.
Αρχεο: Αρχεο καταργηθντος Δημοτικο Σχολεου Χμορης Ναυπακτας.

Τα Μαθητικ Συσστια λειτοργησαν στα Δημοτικ Σχολεα της χρας τις δεκαετες 1940, 1950 & 1960. Αρχειακ υλικ σχετικ με τη λειτουργα τους εντοπζεται στα αρχεα των Γραφεων Εκπαδευσης και πολλν Δημοτικν Σχολεων του Νομο Αιτωλοακαρνανας που φυλσσονται στην υπηρεσα των ΓΑΚ.

Ιονιος 2013


Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Εφημερδα «ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ» αριθμς φλλου 77
Χρονολογα: 16 Μαρτου 1869
Συλλογ παλαιν εφημερδων τοπικο τπου (ΑΕΕ: ΤΥΠΟΣ 5)

Η εφημερδα Ρουμελιτης εκδδεται στο Μεσολγγι απ τον Αρτμη Γουργουρνη τα τη 1866 - 1869. Στη συλλογ των Αρχεων Ν. Αιτωλοακαρνανας υπρχουν 50 φλλα. Το συγκεκριμνο φλλο αναφρεται στη μστιγα της ληστεας.

Ιολιος 2013


Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Πρσκληση εγγραφς μαθητν στην 28η Τεχνικ Σχολ Μαθητεας Μεσολογγου
Χρονολογα: 15 Μαρτου 1966
Αρχεο: Κοιντητας Μακνειας Αιτωλοακαρνανας

Η 28η Τεχνικ Σχολ Μαθητεας Μεσολογγου, υπαγμενη στο υπουργεο Εργασας και τον ΟΑΕΔ, λειτουργε απ το 1959 και ως σμερα. Προσκλσεις και Δελτα Τπου αποστλλονταν στις Κοιντητες και τα Σχολεα προς ενημρωση των ενδιαφερομνων. Στα ΓΑΚ-Αιτωλ/νας φυλσσεται το αρχεο της Σχολς των ετν 1959-1979.

Απρλιος 2014

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Εορτασμς της Εξδου του Μεσολογγου παρουσα του πρωθυπουργο Ελευθερου Βενιζλου.Χρονολογα: 1932.
Αρχεο: Ιδιωτικ Συλλογ Β. Βλαχπουλου.

Στον Κπο των Ηρων, Κυριακ των Βαων 1932, ο Δμαρχος Μεσολογγου Χρστος Ευαγγελτος και ο Πρωθυπουργς  Ελευθριος Βενιζλος κατ την 106η επτειο απ την ξοδο των Ελεθερων Πολιορκημνων.

Μιος 2014

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Διδασκαλικ Πτυχο της Ιερατικς Σχολς Μεσολογγου. Χρονολογα: 12 Ιουλου 1929.
Αρχεο: Διεθυνσης Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Αιτωλ/νας.

Στο Μεσολγγι λειτοργησε τα τη 1924-1929 Ιερατικ Σχολ πενταετος φοιτσεως, παρχουσα Ιερατικ και Διδασκαλικ μρφωση. Δεν χει διασωθε ( σως δεν χει εντοπισθε) αρχεο της Σχολς, προκπτουν μως στοιχεα απ συναφ αρχεα.

Ιονιος 2014

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Γυμναστικς Επιδεξεις Χρονολογα: 18 -6- 1972
Αρχεο: Δημοτικο Σχολεου Δρομστης Βλτου

Στο τλος της σχολικς χρονις κθε σχολεο οργνωνε εκδλωση για τη λξη των μαθημτων. Το πργραμμα περιελμβανε συνθως ομιλες, τραγοδια, χορος αλλ και γυμναστικς επιδεξεις απ τους μαθητς, παρουσα γονων και πλθους κσμου.

Ιολιος 2014

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Παιδικς Κατασκηνσεις Σταθ Βλτου
Χρονολογα: Περπου 1970
Αρχεο: Γραφεου Κοινωνικς Πρνοιας Αμφιλοχας

Παιδικς και Μαθητικς Κατασκηνσεις λειτοργησαν σε πολλ σημεα του Ν. Αιτωλ/νας μεταπολεμικ και με μεγαλτερη ανπτυξη τις δεκαετες 1960 και 1970. Σμερα λειτουργον ελχιστες.

Αγουστος 2014

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Τηλεγρφημα του Επιθεωρητ Δημοτικν Σχολεων Αμφιλοχας προς τους διευθυντς των σχολεων αρμοδιτητς του εφιστντας την προσοχ τους στα απαρατητα μτρα υγιεινς.
Χρονολογα: 23-10-1970
Αρχεο: Δημοτικο Σχολεου Τρλας

Σεπτμβριος 2014

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Δπλωμα απονομς Χρυσο Βραβεου της Διεθνος κθεσης Θεσσαλονκης προς την κοιντητα Παπαδατν Αιτωλοακαρνανας «δι τα παρ' αυτς εκτεθντα Μυρωδτα Καπν».
Χρονολογα: 1932
Αρχεο: Κοιντητας Παπαδατν

Η καπνοκαλλιργεια υπρξε μια απ τις βασικς αγροτικς δραστηριτητες στο νομ Αιτωλοακαρνανας απ τη δεκαετα του 1920 και μχρι το 2005, ταν παυσε οριστικ η καλλιργεια του καπνο. Παργονταν καπν τπων Μπασμ, Μυρωδτα Αγρινου, Τσεμπλια, Σ-79, Σ-53 και Βιρτζνια. Η εμπορα γινταν μσω του Εθνικο Οργανισμο Καπνο και των μεγλων εταιριν Παπαστρτου, Καρλια, Κερνης κ.λ.π.

Οκτβριος 2014

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Πιστοποιητικ Κυριτητας Υποζυγου
Χρονολογα: 7 Ιουνου 1955
Αρχεο: Κοιντητας Καταφυγου Ναυπακτας

Το Υπουργεο Εθνικς μυνας τις δεκαετες του 1950 και 1960 προβαινε σε απογραφς κτηνν και υποζυγων. Εφοδαζε τους ιδιοκττες με πιστοποιητικ κυριτητας, τα οποα φειλαν να φυλσσουν, να χρησιμοποιον σε κθε αγοραπωλησα, παραχρηση κ.λ.π.  και να επιδεικνουν, προς συμπλρωση, σε κθε ταξινμηση - απογραφ. Η λη διαδικασα απβλεπε στην επταξη των ζων σε περπτωση επιστρτευσης. Φκελλοι απογραφς κτηνν και υποζυγων εντοπζονται στα αρχεα σχεδν λων των κοινοττων του νομο.

 

Νομβριος 2014

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: γγραφο του Νομαρχιακο Επιθεωρητο Δημοτικς Εκπαδευσης με θμα «Περ μη απομακρνσεως των Δημοσων Υπαλλλων εκ της δρας των»
Χρονολογα: 21.1.1974
Αρχεο: Δημοτικο Σχολεου Κομποτς


Ο Επιθεωρητς Δημοτικς Εκπαδευσης Αιτωλ/νας  παραγγλλει  στους εκπαιδευτικος λειτουργος να συμμορφωθον «απροφασστως» στις κεμενες  διατξεις προκειμνου να διανυκτερεουν στην δρα του σχολεου στο οποο υπηρετον και να μην απομακρνονται τις Κυριακς και αργες. Εν χρειαστε να διανυκτερεσουν να  απομακρυνθον ημρα Κυριακ απ την δρα του σχολεου τους θα πρπει να ζητσουν εγκαρως δεια «παρ του κ. Νομρχου», αναφροντας λεπτομερς τους λγους.

Δεκμβριος 2014

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Φωτογραφα του Δημοτικο Σχολεου Λεκας (Μικρς Παλοκοβας) Χρονολογα: Περ το 1955
Αρχεο: Δ/νσης Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Αιτωλ/νας
Στο πσω μρος της φωτογραφας αναγρφεται: « λλοτε διδακτριον δημοτ. Σχολεου Λεκας. Εστεγσθη εν τη καλβη απ το τος 1946-1957».

Ιανουριος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Συμβολαιογραφικ Πρξη στοιχματος επ του αποτελσματος εκλογς βουλευτν στο Δμο Παραχελωτιδας Αιτωλοακαρνανας
Χρονολογα: 7 Μαου 1869
Αρχεο: Συμβολαιογραφοντων Ειρηνοδικν Παραχελωτιδας

«Εν Νεοχωρω και εν τω Ειρηνοδικειακ καταστματι κειμνω εις την οικαν του Παναγ. Στελικη σμερον την 7ην Μαου του χιλιοστο οκτακοσιοστο εξηκοστο ενντου τους …………….. ενεφανσθησαν ο Αναγνστης Χ. Παππαγιαννπουλος, γεωργοκτηματας, και ο Γεργιος Α. Νικκης, μπορος, κτοικοι Νεοχωρου ………… ομολγησαν τι ελθντες σμερον εις ομιλαν περ του τις των υποψηφων βουλευτν Γεωργου Γουλιμ και Στμου Μακρ θλει λβει περισσοτρας ψφους εις τον Δμον Παραχελωτιδος ο μεν Αναγνστης Παππαγιαννπουλος ισχυρζετο τι θα λβη περισσοτρας ψφους ο Γεργιος Γουλιμς, ο δε Γεργιος Νικκης τουναντον. θεν επ τοτω παρεκατθεσαν παρ’ εμο αν δραχμς εκατν εβδομκοντα πντε (175) καστος, επ τω τλει αν κατ το αποτλεσμα της διαλογς των επικειμνων βουλευτικν εκλογν λβει περισσοτρας ψφους εις τον Δμον Παραχελωτιδος, στω και μιας, ο υποψφιος βουλευτς Γουλιμς λβει ολκληρον την παρακαταθκην των δραχμν ως νω ο Αναγνστης Χ. Παππαγιαννπουλος, αν δε λβει περισσοτρας ψφους εις τον διον Δμον, στω και μιας, ο υποψφιος βουλευτς Μακρς, λβει επσης ολκληρον την παρακαταθκην ο Γεργιος Α. Νικκης, χωρς να χουσιν επ’ αλλλων ουδεμαν απατησιν, θεωροντες το παρν σεβαστν και ισχυρν χορηγοντες το δικαωμα στον Συμβολαιογραφοντα να παραδση το παρακατατεθν ως νω ποσν εις τον κερδεοντα μονομερς και αμσως μετ το αποτλεσμα της διαλογς, χωρς να συμπρξη εις την εξφλησιν του παρντος ο ηττηθησμενος. …..…….» 
Ακολουθε πρξη εξφλησης - παραλαβς του κατατεθειμνου στον συμβολαιογρφο ποσο των 350 δραχμν απ τον Αναγνστη Παππαγιαννπουλο, αφο ο νικητς των εκλογν ταν ο Γεργιος Γουλιμς, με ημερομηνα 20 Μαου 1869.

Φεβρουριος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: γγραφο Διορισμο Δασκλου
Χρονολογα: 31 Ιανουαρου 1895
Αρχεο: Διεθυνση Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Αιτωλ/νας

Το Υπουργεο  Εκκλησιαστικν και Δημοσας  Εκπαιδεσεως  διορζει τον «γραμματιστν» (διδσκαλον γτξης) Τσομα Βασλειο στο «γραμματεον» (Δημοτικ Σχολεο) του χωρου Μαμουλδος-Φροξυλις του Δμου Ναυπακτδος. Καλεται να μεταβε στη θση του αφο ορκισθε ενπιον του αρμοδου Ειρηνοδκου και  να αναλβει τα καθκοντ του.

Μρτιος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Μαθητολγιο Σχολαρχεου (Ελληνικο Σχολεου) Αιτωλικο
Χρονολογα: Σχολικ τος 1893-1894
Αρχεο: Ελληνικο Σχολεου Αιτωλικο

Απρλιος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Φωτογραφες απ την εορτασμ της 132ης επετεου της Εξδου του Μεσολογγου
Χρονολογα: Απρλιος 1958
Αρχεο: Ιδιωτικ Συλλογ Β. Βλαχπουλου (αντγραφα στην υπηρεσα των ΓΑΚ)

Μιος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Εγκκλιος Υπουργεου Εθνικς Παιδεας και Θρησκευμτων. Με εγκκλιο του Γενικο Γραμματα του ΥΠΕΠΘ  Ευγγελου Παπανοτσου, κατ’ εντολν του Προδρου της Κυβερνσεως και Υπουργο Παιδεας Γεωργου Παπανδρου, το 1965 καταργεται το πηλκιο των αρρνων μαθητν καθς και το κορεμα αυτν  «εν χρ»  (με την ψιλ!!!). Παραγγλλεται επσης οι ποδις των μαθητριν να κατασκευζονται στο χρμα του ουρανο εν λοι οι μαθητς θα φρουν διακριτικ σμα «κονκρδα» του σχολεου τους.
Χρονολογα: 11 Μαου 1965
Αρχεο: Δημοτικο Σχολεου Κομποτς Αιτωλ/νας

Ιονιος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Γυμναστικς Επιδεξεις στο Δημοτικ Σχολεο Αντιρρου
Χρονολογα: Ιονιος 1968  
Αρχεο: Γραφεου Φυσικς Αγωγς Ν. Αιτωλ/νας

Ιολιος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Πιστοποιητικ του προδρου της κοιντητας Αγου Κωνσταντνου Αγρινου σχετικ με την οικογενειακ κατσταση πρσφυγος εκ Μ. Ασας.  Το πιστοποιητικ εκδθηκε ως δικαιολογητικ για την οριστικ αποκατσταση της οικογενεας του στον προσφυγικ συνοικισμ Αγου Κωνσταντνου, που δη διμενε απ το 1935
Χρονολογα: 23-2-1953 
Αρχεο: Κοινωνικς Πρνοιας Αγρινου

Αγουστος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Συμβλαιο πληρωμς εντλματος του Δμου Αστακο για την επισκευ του Υδραγωγεου της πλης. Ενδιαφρον εναι το γεγονς τι ο αρχιεργτης προς τον οποο πληρνεται το νταλμα των 225 δραχμν για 75 ημερομσθια εναι ο «Γκκας Οθωμανς» Μπαρμ Σαλς καταγμενος απ το χωρι Συνρκι της Αλβανας.
Χρονολογα: 8-5-1891 
Αρχεο: Αρχεο Συμβολαιογραφοντων Ειρηνοδικν και Συμβολαιογρφων Ξηρομρου

Σεπτμβριος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Ανακονωση-φυλλδιο των θερινν δρομολογων του ΚΤΕΛ Αιτωλ/νας απ και προς Αθνα
Χρονολογα: 1966 
Αρχεο: Αρχεο Κοιντητας Μανδρινς Ναυπακτας

Οκτβριος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Διαφημιστικ μονφυλλο (σε χοντρ χαρτνι) φυλλδιο του Υπερωκενειου ΑΤΛΑΝΤΙΚ και των δρομολογων του απ και προς Αμερικ. Τη δεκαετα του 1950 η μετανστευση απ τα χωρι της ορεινς Ναυπακτας προς την Αμερικ ταν τερστια. Τα διαφημιστικ των υπερατλαντικν δρομολογων φταναν σε λες τις κοιντητες.
Χρονολογα: Οκτβριος 1954
Αρχεο: Κοιντητας Μανδρινς Ναυπακτας

Νομβριος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Εσφυλλο Αναγνωστικο της Πμπτης Τξεως του Δημοτικο Σχολεου
Χρονολογα: 1950 
Αρχεο: Αρχεο Δημοτικο Σχολεου νω Χρας Ναυπακτας

Δεκμβριος 2015

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Λγοι των κ.κ. Θ.Σοφολη, Ελευθ. Βενιζλου, Εμμ. Ρπουλη, κατ την ιστορικ συνεδραση της Βουλς την 26ην Αυγοστου 1920 μετ την δολοφονικ αππειρα στο Παρσι εναντον του Βενιζλου. κδοσις «ΠΑΤΡΙΔΟΣ»
Χρονολογα: ----- 
Αρχεο: Αρχεο Κοιντητας νω Χρας Ναυπακτας

Μρτιος 2016

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Περπτερο Ειρνης χρας Δημ. Κομηλγιου, επ της οδο Αγου Κωνσταντνου 27 (σημεριν Ηρων Πολυτεχνεου) στη διασταρωση με την οδ Ζωοδχου Πηγς, στο Αγρνιο
Χρονολογα: δεκαετα 1950

Τπος: Αγρνιο
Αρχεο: Νομαρχας Αιτωλοακαρνανας

Απρλιος 2016

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Απκομμα της εφημερδας «Εθνικς Κρυξ» στο οποο προαναγγλλεται η κδοση γραμματοσμων επ’ ευκαιρα του παγκσμιου τους προσφγων
Χρονολογα: 5 Απριλου 1960
Τπος: Αθνα
Αρχεο: Νομαρχας Αιτωλοακαρνανας

Μιος 2016

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Αποδεικτικ μεταγραφς μαθτριας, προσφυγικς καταγωγς, απ το Γ Δημοτικ Σχολεο Θηλων Πατρν στο Β Δημοτικ Σχολεο Θηλων Αγρινου
Χρονολογα: 14 Μαου 1928
Τπος: Πτρα
Αρχεο:5ου Δημοτικο Σχολεου Αγρινου

Ιονιος 2016

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Γενικς λεγχος του Δημοτικο Σχολεου Αρρνων Μουσταφουλου
Χρονολογα: 1902-1925
Τπος: Μουσταφολι (Παναιτλιο απ το 1928)
Αρχεο:1ου Δημοτικο Σχολεου Παναιτωλου Αιτωλοακαρνανας

Ιολιος 2016

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Απσπασμα της εφημερδας ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ. Ανακονωση παραστσεων του Λυμενου Θετρου (Καραγκιζης και γαλλικς μαριονττες) στην αθουσα ΟΛΥΜΠΙΟΝ στο Αγρνιο.
Χρονολογα: 21 Μαου 1967
Τπος: Αγρνιο
Αρχεο: Δημοτικο Σχολεου Γουριτισσας Αιτωλοακαρνανας

Αγουστος 2016

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Τηλεγρφημα της Νομαρχας Αιτωλ/νας προς το Δμαρχο Αιτωλικο. Ο Νομαρχν παραγγλει «γενικν σημαιοστολισμν και φωταγγησιν δημοσων δημοτικν κοινοτικν καταστημτων και οικιν»  προς τιμν των αρραβνων της πριγκπισσας Σοφας.
Χρονολογα: 13-9-1961
Τπος: Μεσολγγι
Αρχεο: Δμου Αιτωλικο

Σεπτμβριος 2016

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: γγραφο του Επιθεωρητο Δημοτικν Σχολεων Μεσολογγου προς τους εκκαθαριστς αποδοχν προσωπικο Δημοτικν σχολεων με θμα την παρακρτηση 3% επ των μηνιαων αποδοχν και επ τρμηνο«υπρ συμμοριοπλκτων», κατπιν διαταγς του Υπουργεου Παιδεας.
Χρονολογα: 3-12-1949
Τπος: Μεσολγγι
Αρχεο: Δημοτικο Σχολεου Αγγελοκστρου

Οκτβριος 2016

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Τετρδιο με εξφυλλο αναφερμενο στον τορπιλισμ της λλης το 1940. Στο οπισθφυλλο καταγραφταν το ωρολγιο πργραμμα του μαθητ. κδοση της Μαθητικς Πρνοιας του Υπουργεου Παιδεας που κυκλοφοροσε στο εμπριο απ τη δεκαετα του 1940 και αργτερα. Το συγκεκριμνο χρησιμοποιθηκε ως «Πρχειρο Βιβλο Μαθητικν Συσσιτων» του Δημοτικο Σχολεου νω Χρας τα σχολικ τη 1950-51 και 1951-52
Χρονολογα: περπου 1950
Τπος: -
Αρχεο: Δημοτικο Σχολεου νω Χρας Ναυπακτας

Νομβριος 2016

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Εβδομαδιαον Ωρολγιον Πργραμμα Νηπιαγωγεου Γουριωτσσης, Σχολικν τος 1963-1964
Χρονολογα: 11-9-1963
Τπος: Γουριτισσα
Αρχεο: Νηπιαγωγεου Γουριτισσας

Δεκμβριος 2016

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Ατηση-Αναφορ κατοκου της κοιντητας Κομποτς Ξηρομρου για δρομολγηση συγκοινωνας Κομποτς-Κατονας προς εξυπηρτηση των κατοκων και κυρως των μαθητν Γυμνασου.
Χρονολογα: 17-10-1974
Τπος: Κομποτ Ξηρομρου Αιτωλ/νας
Αρχεο: Διεθυνσης Μεταφορν και Επικοινωνιν Ν. Αιτωλ/νας

Ιανουριος 2017

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Κτοψη μονοτξιου διδακτηρου του Δημοτικο Σχολεου Τρφου Ξηρομρου Αιτωλ/νας
Χρονολογα: 13-7-1948
Τπος: Αθνα (Υπουργεο Εθνικς Παιδεας και Θρησκευμτων-Δ/νσις Τεχνικν Υπηρεσιν-Τμμα Αρχιτεκτονικο)
Αρχεο: Διεθυνσης Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Ν. Αιτωλ/νας

Φεβρουριος 2017

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Δημοτικ ΣχολεοΑιτωλικο
Χρονολογα: Μιος 1955
Τπος: Αιτωλικ         
Αρχεο: Διεθυνσης Πρωτοβθμιας Εκπαδευσης Ν. Αιτωλ/νας

Μρτιος 2017

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Μαθητολγιο Δημοτικο Σχολεου Φυτειν Ξηρομρου (ταν ο δσκαλος εναι «μερακλς»)
Χρονολογα: 1η Οκτωβρου 1955
Τπος: Φυτεες Ξηρομρου Αιτωλοακαρνανας        
Αρχεο: Δημοτικο Σχολεου Φυτειν

Απρλιος 2017

Πατστε στην εικνα για μεγθυνση

Περιεχμενο: Πργραμμα Εορτασμο Επετεου της Εξδου
Χρονολογα: 11 Απριλου 1941
Τπος: Μεσολγγι        
Αρχεο: Δμου Ι.Π. Μεσολογγου

 

- 
To


ô (80% - 20% )